WEBDESIGN In diverse pakketten voor een vaste lage prijs

topWebsite al vanaf

449.00

Alles wat u nodig heeft voor een eigen website

Alles wat u nodig heeft voor een eigen website

Webpakket Silver

449.00

Lees meer

Webpakket Gold

699.00

Lees meer

Webpakket Platinum

999.00

Webpakket Gold

Dit webdesign pakket is speciaal ontworpen voor de ondernemer of professional die met een individueel ontworpen website snel en goed op het internet aanwezig wil zijn of de huidge website wil laten opfrissen. De website wordt ontwikkeld op basis van Joomla. Wij maken samen u een individueel ontwerp in het goldpakket. Andere wensen en functionaliteiten worden in de vorm van standaard modules en componenten in uw website door ons ingebouwd.

Uw eventuele huidige website kan door ons worden nagebouwd, waardoor u de beschikking krijgt over een volwaardig content management systeem. Content (tekst & afbeeldingen) plaatst u zoveel mogelijk zelf. U heeft de vrijheid om content, uiterlijk en producten geheel zelfstandig verder vorm te geven. Tegen een meerprijs kunnen wij het vullen van de content van u over nemen. Modules en componenten kunnen later ook worden toegevoegd.

Wat krijgt u bij het gold webdesign pakket:

  • Een compleet werkende website (de registratie van uw domeinnaam en hosting voeren wij graag voor u uit). Een website met een frontpagina, welke wij voorzien van tekst en/of afbeeldingen. Minimaal aanwezig zijn 5 pagina's en in overleg maken wij diverse andere pagina's voor u op basis van uw wensen. Standaard zijn aanwezig: home pagina, nieuws pagina, links pagina, contact pagina en een specifieke pagina voor producten of diensten.
  • Standaard modules en componenten.
  • Content Management Systeem Joomla: CMS systemen maken het publiceren en beheren van informatie op het internet en het intranet (binnen uw onderneming) beheersbaar. U kunt geheel zelf de tekst en afbeeldingen op de website bijhouden zonder daarbij afhankelijkheid te zijn van dure onderhoudscontracten. Medewerkers binnen uw onderneming kunnen tekst en beeld zonder technische kennis vanuit een Internet browser.
  • Geavanceerde blog mogelijkheden.
  • Compleet geintegreerd ledensysteem/relatiebeheer.
  • Uit te breiden met diverse modules die naadloos samenwerken met uw site. Diverse standaard modules, die later door uzelf of ons zijn te configureren, zoals diverse newsfeeds van andere sites, laatste nieuws enz.
  • Advies. Tijdens en na oplevering voorzien wij u van advies mbt de opzet van uw site. Ook na oplevering kunt u ons altijd gratis benaderen voor advies of kleine wijzigingen. U kunt zelf net zoveel extra pagina's, nieuwsberichten en artikelen aanmaken als gewenst zonder programmeerkennis of speciale hard- en software. Eenvoudig vanuit uw internet browser.

Meer weten over de mogelijkheden of vrijblijvend advies:

LGwebDsign richt zich als webdesigner en als huisstijl ontwerper met name op de zelfstandig ondernemer, het midden- en kleinbedrijf, vereningingen en stichtingen maar ook op de particulier. Wij zijn de ideale partner om een beeldmerk met een website in de markt te plaatsen en denken graag met u mee.

Een eigen Website gemakkelijk gemaakt!
Vandaag nog uw eigen website, met domeinnaam en e-mail online!

Maak een keuze uit onze diverse pakketten tegen een standaard vaste lage prijs.